середа, 16 березня 2011 13:16

Україна затвердила програму медичного забезпечення Євро-2012

Україна затвердила програму медичного забезпечення Євро-2012

Україна затвердила цільову програму медичного забезпечення Євро-2012. Відповідний документ вчора оприлюднили у Міністерстві охорони здоров'я України.

Протягом року у відомстві планують реконструювати 21 лікарню в приймаючих містах, навчити англійської мови близько п'яти тисяч лікарів, а також закупити більше 300 реанімобілів. Про це повідомляє Інформаційний центр Євро-2012.

Витрати на цільову програму оцінюються в 1,3 мільярда гривень. Основну частину коштів - понад 600 мільйонів гривень - спрямують на технічне оснащення і ремонт медичних установ у Києві, Донецьку, Львові та Харкові. Як пояснили в Міністерстві охорони здоров'я, лікарні відбиралися за принципом десятихвилинної доступності - в радіусі 3 кілометрів від стадіонів, на яких проходитимуть ігри.

На організацію роботи медпунктів на стадіонах і тренувальних базах, в аеропортах і залізничних вокзалах, на пунктах пропуску через державний кордон і на закупівлю 304 реанімобілів в МОЗ планують виділити понад 200 мільйонів гривень. Крім того, на автомобільних трасах між містами Євро-2012 будуть обладнані мобільні медпункти.

Зараз ви читаєте новину «Україна затвердила програму медичного забезпечення Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі