вівторок, 19 липня 2011 18:14

Україна вже консультує Росію в питаннях підготовки до ЧС-2018

Україна вже консультує Росію в питаннях підготовки до ЧС-2018

Організатори Євро-2012 в Україні вже консультують своїх російських колег щодо підготовки Росії до проведення фінальної частини чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Про це під час відеомосту Москва – Київ, що був організований інформаційним агентством "РИА Новости", повідомив виконавчий директор Російської футбольної Прем'єр-Ліги Сергій Чебан.

Як наголосив футбольний функціонер, досвід, якого набула Україна в ході приготувань до континентальної першості-2012, буде обов'язково використаний Росією.

"Україна – наш добрий сусід, тому все, що там відбувається, нам дуже цікаве. Менеджери, які займалися підготовкою до турніру Євро-2012, консультують й нас. Ми провели багато спільних засідань, на яких обмінювалися досвідом. Всі нюанси, які були в Україні, ми врахуємо в нас", – підкреслив Сергій Чебан.

Він також наголосив, що в Україні, готуючись до футбольного турніру, побудували чимало багатофункціональних комплексів, які орієнтовані не лише на футбол.

Зараз ви читаєте новину «Україна вже консультує Росію в питаннях підготовки до ЧС-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі