неділя, 23 січня 2011 14:25

Жеребкування і півфінал ЧС-2018 пройдуть у Санкт-Петербурзі

Жеребкування і півфінал ЧС-2018 пройдуть у Санкт-Петербурзі

У неділю, 23 січня, в Санкт-Петербурзі в Grand Hotel Europe відбулося офіційне підписання декларації про присвоєння Росії статусу країни-організатора чемпіонату світу-2018.

У церемонії взяли участь президент ФІФА Йозеф Блаттер, голова Російського футбольного союзу Сергій Фурсенко, міністр спорту, туризму і молодіжної політики РФ Віталій Мутко і керівник заявочного комітету "Росія-2018" Олексій Сорокін.

Президент ФІФА Йозеф Блаттер ще раз привітав Росію з успішним завершенням заявочної кампанії і висловив упевненість, що найбільший футбольний форум з успіхом пройде в країні.

"Чемпіонат світу-2018 в надійних руках. Я впевнений, що Росія на відмінно впорається з організацією та проведенням турніру. Не сумніваюся, це буде грандіозне свято футболу," - сказав Блаттер.

Мутко повідомив, що жеребкування і один з півфіналів ЧС-2018 точно пройдуть у Санкт-Петербурзі. Нагадаємо, Росія отримала право прийняти ЧС-2018 2 грудня за підсумками голосування виконкому ФІФА в Цюріху.

За матеріалами РФС

Зараз ви читаєте новину «Жеребкування і півфінал ЧС-2018 пройдуть у Санкт-Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі