вівторок, 09 січня 2018 10:42

Українські льотчики продемонстрували вищий пілотаж
6

Винищувач
Фото: Генштаб ЗСУ
Українські соколи
Перший вильот в 2018 році

У бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Сил Збройних Сил України відбулися перші командирські польоти в 2018 році.

"Складні погодні умови не стали перешкодою для професіоналів своєї справи. Протягом льотної зміни пілоти відпрацювали єдину методику підтримки та відновлення навичок льотного складу в техніці пілотування, навігації, бойового застосування вдень і вночі в складних метеорологічних умовах при встановленому мінімумі погоди", – пояснили в командуванні, повідомляють в Генштабі України.

До польотів притягувався досвідчений льотно-інструкторський склад повітряного командування "Центр". Завдяки високій відповідальності, професіоналізму та злагодженим діям льотного та інженерно-технічного складу, всі завдання були виконані на "відмінно". Протягом льотної зміни пілоти відпрацювали єдину методику підтримання та відновлення навичок льотного складу в техніці пілотування, навігації, бойовому застосуванні вдень та вночі, у складних метеорологічних умовах та у складних метеоумовах при встановленому мінімумі погоди.

В СБУ повідомили, що на даний момент 103 людини залишаються в полоні на окупованих територіях в Луганській і Донецькій областях, десятки з них – в Російській Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник Генштабу випробував американський винищувач.

Українські військові льотчики постійно беруть участь у міжнародних змаганнях та постійно виборюють перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Українські льотчики продемонстрували вищий пілотаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі