пʼятниця, 16 лютого 2024 14:00

Українців засмутили прогнозом на вихідні

Погода на вихідних в Україні буде свіжою та подекуди прохолодною.

Найближчої ночі передбачається від -2℃ до +4℃, а на сході навіть до -6...8℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"17 лютого в Україні без опадів, у східних областях та у південній частині навіть буде сонячно. А наступного тижня переважатиме прохолодна погода, не варто різко міняти гардероб, захоплюватися прогулянками без шапок. Звичайно, обов'язково милуватися першими квіточками з-під снігу, дихати повітрям, хай і міським, часом задимленим, але щодня уважно стежити за свіжими прогнозами погоди - зима, хоча й м'яка, проте ще триває. Найближче потепління очікується 23-24 лютого", - написала вона.

Протягом дня суботи потепліє до +2...5℃, найтепліше буде в західних областях, +7...12℃. На сході - найхолодніше, від -2℃ до +2℃.

У неділю температурний режим лишиться змін, хіба що похолоднішає в західних областях до +3...7℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Температурні гойдалки і сніг: дали прогноз на кінець тижня

18 лютого пройдуть невеликі дощі чи мокрий сніг, а ось у другій половині дня в неділю на заході та півночі опади припиняться.

У Києві субота буде помірною: вночі 0...-2℃, вдень +4...6℃, без опадів.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Прогностична діаграма для Києва
Прогностична діаграма для Києва

У неділю вночі, вранці та в першу половину дня в столиці очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі буде навіть тепліше, +3...5℃, а протягом дня 18 лютого похолоднішає до +1...3℃.

17 лютого похолодання зачепить і центральні області. У більшості західних регіонів та на півдні морозів не буде. Після вихідних можна очікувати на послаблення морозів та повторне підвищення температури до позначки "плюс".

Зараз ви читаєте новину «Українців засмутили прогнозом на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі