вівторок, 06 березня 2018 12:49

"Вугілля замість багажу" - у мережі висміяли умови в пасажирському потязі
4

У мережі підняли на сміх умови у пасажирському потязі Укрзалізниці, який прямував до Ізмаїла.

Відповідні фотографії опублікували на сторінці спільноти "Чорний список Ізмаїл" у Facebook.

"Вугілля в місцях для багажу, дерев'яні вікна зі щілинами в палець, з яких віє. Ну, і туалет, навіщось над умивальником два крани, напевно, гаряча-холодна вода", - написав очевидець Петро Іванов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік загубив у потязі монети вартістю €30 тис.

У мережі висміяли умови у пасажирському потязі "Укрзалізниці"
Фото: facebook.
У мережі висміяли умови у пасажирському потязі "Укрзалізниці"
У мережі висміяли умови у пасажирському потязі "Укрзалізниці"
У мережі висміяли умови у пасажирському потязі "Укрзалізниці"

Чоловік запропонував користувачам соцмережі прокоментувати фотографії та висунув власні версії, звідки у вагоні вугілля.

"Пропоную свої версії: Контрабанда безцінного вугілля Донбасу, того, яке за 8000 грн. Вугілля для парового двигуна, що приводить в рух "паровоз". .Афро-американське сувенірне вугілля, кожен пасажир може взяти вуглик на пам'ять. Вугілля для обігріву вагона, щоб не замерзнути від протягів. Вугілля використовується як наповнювач вагона, бо під дією аеродинамічних сил вагон на швидкості може злетіти як літак".

Раніше провідниця поїзда не упізнала віце-прем'єра України Іванну Климпуш-Цинцадзе. Повідомила чиновниці, що її викликає штаб та запитала: "А чого вас шукають? Ви що, якась терористка?".

Далі начальниця поїзда за вказівкою свого керівництва запропонувала віце-прем'єр-міністру з питань європейської та євроатлантичної інтеграції перебратися до спального вагона, де є кондиціонер.

Зараз ви читаєте новину «"Вугілля замість багажу" - у мережі висміяли умови в пасажирському потязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі