пʼятниця, 31 серпня 2012 15:10

"Ударівці" побажали Януковичу вимовити "увімкни"
11

"Ударівці" запевнили, що з жовтня у провладної партії буде більше часу на самоосвіту
Фото: Фото: Євген Борісов
Книги вирішили надіслати президентові поштою

Сьогодні у Львові представники політичної партії "Удар" спробували передати через губернатора Читанку та Букварик для президента України Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Акція розпочалася об 11:40 біля міської ради. Близько півсотні людей вибудувалися у колону під державними прапорами й рушили до Обласної державної адміністрації. Перед колоною з мегафоном йшов кандидат у нардепи Ігор Самардак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" про звинувачення Азарова: "Нема чого на дзеркало нарікати"

Дорогою він у мегафон розповідав перехожим куди й чому вони йдуть

"Шановні громадяни, владу потрібно навчити хоча би середньої освіти, - вигукував чоловік. - Ми передаємо підручники для президента і міністра. Нічим іншим, як необдарованістю і необізнаністю ми пояснити доведення нашої країни до краху ми пояснити не можемо".

"Необдарованістю? Та вони ще й як обдаровані і обізнані! Найобдарованіші й найобізнаніші злочинці залізли в парламент. Їх не вчити треба, а проганяти", - обурилися дві жінки неподалік колони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати від Об'єднаної опозиції присягнули на вірність українському народу

Під входом до ОДА активісти стали півколом. У руках вони тримали плакати: "Настав час оцінювати політиків за їхніми вчинками, а не за словами", "За 10 років буде збудовано 1 млн квартир для молоді. Межигір'я є, а де квартири?", ""Гарантую з 2011 року перехід на контрактну армію", який президент, такі й гарантії".

"Сьогодні ми в дуже толерантний та вихований спосіб хочемо показати нашій владі востаннє, що все ж таки треба вчитися, - сказала перед мітингуючими Оксана Юринець. - І починати це навчання треба ще зі школи. Що по дві-три вищі освіти не дають їм можливості спілкуватися нормально українською мовою. Тому, можливо, в них є шанс, бо 1 вересня — це день знань і вони зможуть розпочати це навчання, а 28-го числа ми обіцяємо їм, що вони будуть мати його уже набагато більше на своїй політичній пенсії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці самі винні в тому, що Україну вважають Росією

Юринець спробувала передати особисто в руки губернатору дві книжки, проте Михайло Костюк перебував у робочому відряджені. Через це книжки вирішили відправити поштою.

Читанку для президента підписали так: "Вікторе Федоровичу, даруємо цю книжку з надією, що Ви нарешті навчитесь вимовляти "увімкни" з першого разу та не будете ганьбити Україну на політичній арені!".

Зараз ви читаєте новину «"Ударівці" побажали Януковичу вимовити "увімкни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі