понеділок, 18 січня 2021 18:48

Учителі зможуть отримати 20% до зарплати

Учителі зможуть отримати 20% до зарплати
Зареєструватись можуть вчителі початкових класів. Фото: pixabay.com

В Україні розпочалася реєстрація на сертифікацію вчителів.

У разі успішного складання педагоги отримають 20% до заробітної плати. Однак цьогоріч пройти сертифікацію зможуть не більш як 2 тис. учителів, повідомляють у пресслужбі МОН.

"Сьогодні, 18 січня, розпочалася реєстрація для участі у сертифікації педагогічних працівників 2021 року. Реєстрація триватиме до 31 січня, а 1-й етап сертифікації — незалежне тестування - відбудеться вже 27 лютого", - зазначають у повідомленні.

Також успішне проходження сертифікації можуть зарахувати як позачергове, чергове складання атестації.

Зареєструватися можуть вчителі початкових класів, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше 2 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сигаретні компанії змінили упакування

Триватиме реєстрація до 31 січня включно та проходитиме у 2 етапи: основний етап 18-27 січня — у межах граничної кількості для кожного регіону; додатковий етап 28-31 січня — у межах граничної кількості вчителів, які можуть реєструватися на сертифікацію 2021-го.

"Цьогоріч участь у сертифікації зможуть взяти не більш як 2 тисячі педагогів, тому реєстрацію буде припинено достроково, якщо 2 тисячі осіб сформують бланки реєстраційних карток-заяв", - пишуть в МОН.

Від початку карантину кількість вакансій дистанційної роботи в Україні виросла на 26%. Загалом 3-4% від усіх вакансій пропонують виконувати роботу дистанційно.

Зараз ви читаєте новину «Учителі зможуть отримати 20% до зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі