четвер, 18 червня 2015 18:51

Учасники АТО не платитимуть військовий збір зі своїх доходів

Учасники АТО не платитимуть військовий збір зі своїх доходів
Фото: charivne.info

Верховна Рада України внесла зміни до Податкового кодексу України, якими звільнила від сплати військового збору учасників антитерористичної операції на сході України.

Передаэ "Інтерфакс-Україна".

Відповідний законопроект №2980 за основу і в цілому на засіданні парламенту четвер підтримали 277 народних депутатів.

Представляючи законопроект з трибуни парламенту, керівник фракції Радикальної партії Олег Ляшко розповів, що він звільняє учасників антитерористичної операції від сплати полуторапроцентного податку з доходів учасників АТО.

Відповідно до прийнятого закону, "тимчасово, на період проведення АТО, не підлягають оподаткуванню військовим зборам доходи у вигляді грошового забезпечення співробітників" правоохоронних органів, військовослужбовців ЗСУ, Національної гвардії, СБУ, служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, співробітників МВС, Управління держохорони, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації на період їх безпосередньої участі у проведенні АТО ".

Відзначається також, що порядок підтвердження статусу зазначених осіб для застосування даної пільги визначається Кабінетом міністрів України.

Зараз ви читаєте новину «Учасники АТО не платитимуть військовий збір зі своїх доходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі