пʼятниця, 11 грудня 2015 11:56

У зоопарку Криму через конфлікт з "владою" померло останнє біле тигреня

У зоопарку Криму через конфлікт з "владою" померло останнє біле тигреня
Фото: gazeta.ru

У ялтинському зоопарку "Сказка" померло останнє біле тигреня бенгальської тигриці Тигрюлі. Про це повідомляє Gazeta.ru.

Всього у посліді було 3 тигреняти. Всі вони вмерли за останні дні від холоду та конфліктів між директором зоопарку Олегом Зубковим і так званою владою Криму.

Так, "голова" півострова Сергій Аксьонов вирішив забрати у зоопарку виділені раніше генератори, оскільки "Зубков і сам в змозі знайти генератори для свого приватного зоопарку, а влада республіки між замерзлими тиграми і дітьми вибере дітей".

10 грудня Олег Зубков заявляв про закриття зоопарку "Сказка" та парку левів "Тайган" на знак протесту проти "прокурора" Криму Наталі Поклонської та з вимогою її звільнення.

7 грудня Поклонська повідомила, що Зубкову загрожує тюремне ув'язнення на строк до трьох років за побиття підлеглого. За її словами, бійка сталася восени 2015 року. "Прокурор" додала, що директор парку не один раз бив співробітників. Відносно Зубкова "управління" Слідчого комітету по Криму порушило кримінальну справу за пунктом "г" частини 2 статті 117 (спричинення тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості).

Зубков відповів, що влада намагається "віджати" у нього бізнес через кримінальні справи.

Зараз ви читаєте новину «У зоопарку Криму через конфлікт з "владою" померло останнє біле тигреня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі