середа, 17 вересня 2008 10:28

У Запоріжжі водій вбив чоловіка, який заважав проїзду автомобіля

У Запоріжжі місцевий житель наніс смертельні пошкодження людині, яка заважала проїзду по автомагістралі.

Як повідомляє Центр суспільних зв"язків Головного управління МВС України в Запорізькій області, інцидент стався на перетині Набержної магістралі і вул. Гліссерної минулої суботи.

Встановлено, що 32-річний місцевий житель, знаходячись в стані алкогольного сп"яніння, вийшов на середину проїжджої частини, ставши "живою перешкодою" для автомобілістів. Більшість водіїв, які рухалися однією з найбільш завантажених автодоріг, обмежувалися, за даними свідків події, словесними погрозами, які на чоловіка не діяли.

"Близько 16:00 з одного з автомобілів вийшов молодий чоловік і кілька разів ударив чоловіка по голові, внаслідок чого той знепритомнів, а зловмисники, яких в автомобілі було двоє, зникли", - повідомили в запорізькому МВС ГУ, відзначивши, що свідки негайно звернулися в міліцію і викликали "швидку допомогу". Проте врятувати потерпілого не вдалося: за годину після інциденту він від отриманих травм помер в лікарні.

Пасажир автомобіля, який наніс чоловікові смертельні пошкодження, - 20-річний чоловік, - вже затриманий. Відносно його порушено кримінальну справу. Ведеться слідство, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі водій вбив чоловіка, який заважав проїзду автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі