четвер, 07 квітня 2011 20:29

У Вінниці акцію протесту біля мерії організував слюсар-складальник
8

Фото: Фото Тетяна Щербатюк/Gazeta.ua

7 квітня о 16.00 біля будівлі Вінницької міськради пройшла акція протесту Антиурядової кампанії. Так називають свою організацію молоді люди, які зібрались на пікет. У багатьох обличчя були закриті масками і шарфами. Казали, так рятуються від міліції. Щоб потім їх за фотографіями у ЗМІ не переслідували.

Основними гаслами акції стали "Стоп - електротерору" та "Годі грабувати!". Також тримали чорний плакат з жовтими буквами "Коли злочинцем стає влада, суддею має стати народ".

"Ми збираємо зараз підписи, щоб виразити свою недовіру владі. Поки що ми даємо їй жовту картку! Це попередження. Кому має належати Україна?" - запитував у мегафон організатор акції Юрій Хорт, який працює слюсарем-складальником на одному з вінницьких заводів.

"Українцям", - хором відповідали присутні.

"Кому належить Вінниця?"

"Вінничанам"

"Слава Україні!"

"Героям слава!"

Коли мова заходила про злочинні дії влади, наприклад, подорожчання електрики і цін на пальне, всі дружно кричали "Ганьба!"

Близько 150 учасників акції представляли в більшості молодь та пенсіонери. О 17-й стали розходитись.

"А мер до нас так і не вийшов. Напевне, і не знав, що ми тут мітингували", - зауважила одна вінничанка похилого віку іншій, коли прямували у бік зупинки громадського транспорту.

"Знав, знав, йому через віконечко все видно. А чого ж він до нас вийде, що скаже? Як заходив у мерію, навіть не поздоровався. Хто ми для нього? А як виходив, то через чорний вхід. Бачите, що машини тої великої немає? Отож його, навєрно", - відповіла та.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці акцію протесту біля мерії організував слюсар-складальник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі