понеділок, 09 вересня 2019 17:25

У військовому шпиталі розповіли про стан моряків

У військовому шпиталі розповіли про стан моряків
Також військовослужбовцям надають допомогу психологи та військовий капелан. Фото: http://www.mil.gov.ua

Стан здоров'я 24 українських моряків, які повернулися в Україну з російського полону, задовільний. Але кожному потрібен час на лікування та обстеження.

Про це заявив генерал-майор медичної служби, начальник "Головного військового клінічного госпіталю" Анатолій Казмірчук, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Військових моряків оглянув консиліум лікарів, провели необхідні обстеження та призначили поетапне лікування. Харчуються вони відповідно до призначених дієт, залежно від характеру їхнього захворювання", - сказав Казмірчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тобою весь час слідкує наглядач - звільнений моряк розповів про полон

Також військовослужбовцям надають допомогу психологи та військовий капелан.

Військовий шпиталь перевели на посилений режим роботи. Весь особовий склад центру надає допомогу звільненим морякам, додатково створили резерв ліжко-місць.

7 вересня у межах обміну полоненими з Росією в Україну прибули 35 звільнених українців. Зокрема 24 полонених моряки, яким в аеропорту вручили військові звання та офіцерські кортики.

Зараз ви читаєте новину «У військовому шпиталі розповіли про стан моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі