понеділок, 22 березня 2010 10:55

У трьох областях України на деяких дорогах закрито рух

У трьох областях України на деяких дорогах закрито рух

У Дніпропетровській, Львівській та Полтавській областях закрито рух дорогами місцевого значення через підняття рівня води в річках.

Про це повідомляє прес-служба Мінтрансзв"язку України.

У Дніпропетровській області у Царичанському районі закрито рух транспортних засобів дорогою Заоралля до Гнатівка - Червона Орільська. Затоплено ділянку дороги довжиною 20 м на глибину до 20 см, перед підтопленою ділянкою встановлені відповідні дорожні знаки.

У Самбірському районі Львівської області закрито рух транспортних засобів через підтоплення автодороги місцевого значення Містковичі-Бірчиці протяжністю 1 км внаслідок танення снігу і підняття рівня води в р. Болозівка. Висота води над проїзної частиною 20 см.

Проїзд до найближчих населених пунктів забезпечений іншими об"їзними автодорогами.

У Полтавській області у зв"язку з підняттям рівня води в р. Оріль затоплена ділянка автодороги Нехвороща - Гупалівка довжиною 60 м з шаром води над дорожнім покриттям.

За оперативними даними, станом на ранок 22 березня проїзд автомобільного транспорту на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено.

Зараз ви читаєте новину «У трьох областях України на деяких дорогах закрито рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі