субота, 26 травня 2007 16:15

У точку пожежі шахти "Ювілейна" відправлять рятувальників

На аварійній ділянці шахти "Ювілейна" спостерігається позитивна динаміка за змістом чадного газу в повітрі, повідомила прес-секретар керівника управління Ростехнагляду Кемеровської області Світлана Єрмашова.

"За даними керівника регіонального управління Ростехнагляду Андрія Малахова, в даний час відсоток змісту окислу вуглецю в аварійному виробленні знизився з 0,004% до 0,002%, при нормі 0,0017%", - уточнила Єрмашова.

Обласний штаб по ліквідації аварії на шахті "Ювілейна" в Новокузнецьку вирішує питання з виниклими пожежами на місці трагедії, повідомив в суботу керівник прес-служби адміністрації Кемеровської області Олег Шишко.

"На аварійній ділянці розвиваються пожежі. У зв"язку з цим вирішується питання, - яким чином їх згасити - затопити ділянку або звести перемичку, щоб ізолювати спалах", - відзначив Шишко. За його словами, "до вечора для розвідки на місце відправиться загін рятувальників, після чого буде вирішено - що робити далі", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У точку пожежі шахти "Ювілейна" відправлять рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі