пʼятниця, 10 травня 2019 11:46

У таксі Bolt більше не буде євроблях

У таксі Bolt більше не буде євроблях
Донедавна на платформі Bolt не було обмежень для авто з європейськими номерними знаками. Фото:storage1b.censor.net

Із 24 травня сервіс із замовлення таксі Bolt (раніше Taxify) закриває можливість співпраці для власників автомобілів із іноземною реєстрацією.

Саме цей сервіс розробив додаток для замовлення автомобілів, пише "ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА".

"Це стало стратегічно важливим рішенням. І ми впевнені, що відмова від співпраці з водіями нерозмитнених автомобілів допоможе поліпшити сервіс і зробити його надійнішим", — коментує регіональний менеджер Bolt в Україні Тарас Потічний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Uber стане маршруткою

Донедавна на платформі Bolt не було обмежень для авто з європейськими номерними знаками. Ті, які були, стосувалися лише року випуску, марки, моделі, року реєстрації та зовнішнього вигляду автомобіля. Але з 24 травня 2019-го приєднатися до Bolt зможуть лише водії розмитнених авто з українськими номерами.

На початку березня сервіс із замовлення таксі Taxify здійснив ребрендинг, змінивши назву на Bolt.

Тaxify запустився в Києві 2016-го за договором франчайзингу. У червні 2018-го компанія перезапустила проект у столиці з власною локальною командою, пообіцявши зайти і до інших великих міст України.

Станом на початок травня Bolt працює в Києві, Харкові, Одесі та Львові.

В Україні вже працюють аналогічні сервіси, зокрема міжнародний Uber і місцевий Uklon.

Львівські розробники створили мобільний додаток "Рушай". Він порівнює ціни таксі та замовляє найкращу для користувача пропозицію поїздки. Для замовлення потрібно встановити додаток на смартфоні, вказати, звідки, куди їхати та обрати із переліку привабливий варіант.

Зараз ви читаєте новину «У таксі Bolt більше не буде євроблях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі