Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 16:52

У столичних фаст-фудах працювали нелегали

Податківці Києва, перевіряючи столичні торгові центри "Глобус" і "Променаду", викрили бізнесмена-зловмисника, керівного мережею закладів швидкого харчування.

Як повідомили в прес-центрі Державної податкової адміністрації в місті Києві, громадянин знаходився на спрощеній системі оподаткування, що передбачає, що у нього повинні працювати не більше 10 осіб. Проте, в ході обстеження "фаст-фудів" податківців налічили 23 людини.

Даючи пояснення перевіряючим, громадяни підтвердили, що з жовтня минулого року у цього підприємця вже працювали більше 10 осіб, що є прямим порушенням Указу Президента України "про спрощену систему оподаткування, обліку і звітності суб"єктів малого підприємництва".

Підприємцеві донараховані податки і штрафні санкції на загальну суму близько 100 тисяч гривень. Проте, якщо він хоче і далі займатися підприємницькою діяльністю за спрощеною системою, то повинен звільнити "зайвих" працівників або перейти на загальну систему оподаткування, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У столичних фаст-фудах працювали нелегали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути