середа, 23 грудня 2009 08:42

У США заарештували жінку, яка погрожувала убити дружину Обами

У США заарештували жінку, яка погрожувала убити дружину Обами
Влада США заявила про арешт жінки, яка погрожувала розправою над дружиною президента Барака Обами під час приїзду його сім"ї на Гаваї.

За даними американської влади, Крісті Лі Рошиа минулого місяця зателефонувала в офіс розвідувального управління в Бостоні і заявила, що вб"є Мішель Обаму. Окрім першої леді вона обіцяла вбити і американських морських піхотинців.

Рошиа була заарештована минулої суботи після того, як заявила, що знає, де зупиняться подружжя Обама під час візиту на Гаваї в кінці цього тижня. Зараз обвинувачена перебуває у федеральній в"язниці в Гонолулу.

За попередньою інформацією, Рошиа також відправляла в офіс розвідуправління свої фотографії, вірші та листи любовного характеру.

Між тим, президент США Барак Обама вирішив відкласти різдвяну поїздку на Гаваї до схвалення сенатом Конгресу США законопроекту про реформу національної системи охорони здоров"я.

"Я не поїду, поки мої друзі в сенаті не завершать свою роботу. Якщо вони йдуть на ці жертви, щоб забезпечити медичним обслуговуванням всіх американців, то найменше, що можу зробити я - це залишатися поруч, заохочуючи їх і допомагаючи їм, коли потрібно", - сказав сьогодні Барак Обама журналістам.

Про зв"язок планів нинішніх канікул з голосуванням в сенаті Барак Обама вперше заявив напередодні в інтерв"ю одній з місцевих радіостанцій, мовлення якої орієнтоване на темношкіру аудиторію. При цьому президент повідав, що не чекає від дочок до Різдва ніяких особливих подарунків.

За матерiалами: РІА Новости, Вести.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США заарештували жінку, яка погрожувала убити дружину Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі