понеділок, 03 вересня 2007 10:51

У США сатаніст на ґрунті ревнощів розчленував суперника і хотів його з"їсти

У США судять сатаніста за ритуальне вбивство на ґрунті ревнощів. Хлопець, з дитинства звиклий здійснювати жертвоприношення, зарізав чоловіка "за велінням злого духу свого дядька". З останками загиблого маніяк-вбивця здійснював сатанинські обряди.

У Майамі завершується процес над 26-річним Лазаро Галіндо, який звинувачується в звірячому вбивстві свого суперника. Своєї провини підсудний не визнає та зберігає вірність своєму релігійному ученню, пише газета The Herald Tribune. Навіть до суду він з"явився з сатанинською книгою в руках.

Ще будучи зовсім юним Лазаро Галіндо різав щенят, щоб "бачити всю красу кольорової гамми всередині". У підлітковому віці майбутній вбивця завів собі спеціальний бак, в якому зберігав ножі, сокири та інші інструменти, які використовував у своїх жертовних обрядах. Одного разу злочинець навіть зізнався слідчому, що в якийсь момент йому спало на думку покуштувати людську плоть.

В результаті Галіндо використав свою улюблену зброю для вбивства свого суперника в коханні. При цьому вбивця зізнався, що відрізав своїй жертві ногу та пальці за велінням злого внутрішнього голосу, що його він називає Кандело.

Жертвою маніяка став Арджеліо Гонсалес, який тільки-но розійшовся зі своєю подругою, Йосалін Гонсалес. На той час 19-річний Галіндо навряд чи встиг покохати свою нову подругу, пише видання. Проте для нього розправа над суперником стала справою честі.

Спочатку Галіндо намагався словами переконати колишнього залицяльника Йосалін більше не з"являтись у її будинку. Кілька разів у червні 2000 року він спостерігав, як сірий Cadillac Гонсалеса проїздив повз будинок його нової подруги, з якою вони жили по сусідству в окрузі Майамі-Дейд. "Не з"являйтеся біля мого будинку. Будь ласка, зникніть", – умовляв Галіндо суперника.

Проте майбутній вбивця бачив, що Йосалін не розлюбила 42-річного Арджеліо, а той не втрачає надії повернути її прихильність.

"Чому я маю йти, якщо вулиця не є вашою власністю?" – відповідав хлопцю його суперник.

Після цього Галіндо перейшов на крик. "Я вже знав, що станеться потім", – пізніше скаже вбивця на допиті в поліції.

Злочинець завдав жертві чисельних ударів 20-тисантиметровым ножем, який був у нього в кишені, в обличчя, груди та спину. За словами Галіндо, в той момент ним керував дух його дядька, якого він називав "Кандело". "Він (дух) виявлявся в мені: я підкорявся, а потім приходив до тями", – пояснює Галіндо.

Потім вбивця завантажив жертву, що спливала кров"ю, в трейлер своєї подруги, на якому Гонсалес привіз фрукти для її дітей, і доїхав до свого будинку. Агонія Арджеліо закінчилася на підлозі вітальні, де чоловіка, що важко дихав через ураження правої легені, Галіндо добив сокирою по голові.

Після вбивства Галіндо знепритомнів. Коли він опам"ятався, то спробував відрізати в жертви коліно, потім помістив труп у ванну, наповнену гарячою водою: так йому радив злий дух. На слідстві він пояснить це тим, що готував м"ясо для вживання в їжу і намагався зупинити кровотечу.

Розчленовані рештки вбитого Галіндо завантажив у трейлер, а потім викинув неподалік від школи, в якій раніше вчився. Пізніше хлопчаки знайшли відрізану ногу Гонсалеса, і за два дні після вбивства Галіндо затримали. У його трейлері поліція знайшла сліди сатанинських обрядів. Зокрема, були знайдені написи, що містять імена диявола, написані кров"ю, пише видання.

Докладний опис вбивства, заснований на зізнаннях маніяка, містить 40 сторінок тексту. Відрізані пальці жертви так і не знайшли, завершує розповідь видання.

Галіндо є послідовником Сантерії – химерної суміші африканських релігійних вірувань з католицькою релігією. Прихильники цього віровчення вважають, що жертвопринесення приносить успіх, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У США сатаніст на ґрунті ревнощів розчленував суперника і хотів його з"їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі