четвер, 16 серпня 2007 18:53

У Сімферополі з"явиться ПТУ для підготовки астрологів

Найближчим часом в Сімферополі відкриється ПТУ, в якому щорічно навчатимуться 120 астрологів, повідомила президент Всеукраїнської асоціації астрологів Ірина Журавльова. На міжнародній науково-практичній конференції астрологів, яка в ці дні проходить в Одесі, Журавльова також відзначила, що "астрологія на Україні вперше в світі визнана наукою".

За словами Журавлиної, навчання в ПТУ проходитиме по затвердженій міністерством освіти програмі. Надалі, учбовий-консультаційні центри по підготовці астрологів планують відкрити у всіх крупних містах України.

Вимоги до абітурієнтів: вік від 18 років і повна середня освіта. Програма навчання передбачає 452 години теорії і 271 година практики.

Журавльова також виразила надію, що протягом 5 років астрологи зможуть відкрити і свій ВУЗ. Але поки, за її словами, викладачі з вищою освітою не вистачає навіть для астрологічного ПТУ.

Відносно майбутніх виборів і перспектив країни наступного року, астрологи завірили, що ніякі серйозні потрясіння Україні не загрожують. За розрахунками астрологів, після виборів склад парламенту практично не зміниться, а проблеми у України залишаться тим самим.

Астрологи відзначили, що перед виборами до них звертаються політики, у тому числі і відомі, проте прізвища називати відмовилися. У Асоціацію астрологів України входять близько 400 членів, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі з"явиться ПТУ для підготовки астрологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі