четвер, 11 жовтня 2012 10:00

У Сімферополі проведуть перший в Україні парад гетеросексуалів

У Сімферополі проведуть перший в Україні парад гетеросексуалів
Фото: z-photo.info

У Сімферополі ініціативна група "Креативна молодь" організовує перший в історії України парад гетеросексуалів. Як повідомляє "Кримська газета", на мітинг і ходу бажаючим рекомендують приходити парами хлопчик-дівчинка і з плакатами типу "Даєш свободу гетеросексуалам!" та "Традиційна орієнтація - це нормально".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лесбіянки можуть заражати одна одну СНІДом

"Вони проводять, а ми не можемо? Що з того, що в Криму гей-парадів не було, в інших країнах вони є! Законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму тут ні при чому, ми свій парад ще влітку хотіли провести, але народ на канікули по домівках роз'їхався. А тепер це буде цілком і повністю мирна, позитивна і весела акція. Підкреслюю: ми не проти лесбіянок або геїв, у мене навіть знайомі геї є. Ми проти того, щоб все це рекламувати, виставляти як нормальне. За кордоном мужики ходять на ці паради в шкіряних стрінгах. Це ж бачать діти!" - обуренюється лідер "Креативної молоді" Максим Зоря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал BBC потрапив у скандал з гомосексуалістами (ФОТО)

За словами організаторів, про прийдешній захід сповіщена Сімферопольська міськрада.

Хода відбудеться 14 жовтня і стартує у парку ім. Треньова о 17.00.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі проведуть перший в Україні парад гетеросексуалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі