понеділок, 21 травня 2012 13:49

"Братчики" Корчинського шукали по Києву геїв, але "пощастило не всім"

"Братчики" Корчинського шукали по Києву геїв, але "пощастило не всім"
Дмитро Корчинський задоволений, що все пройшло біль-менш тихо. Фото: glavcom.ua

Є ще багато речей, які допустимі під ковдрою вночі, але не допустимі в публічних місцях.

Так намагання секс-меншин провести у Києві гей-парад прокоментував Gazeta.ua Дмитро Корчинський.

"Жалієм і співчуваєм гомосексуалістам. Ясно, якщо у людини таке горе як нетрадиційна сексуальна орієнтація, то їй треба якось співчувати, допомагати. Але бажання пропагувати гріх, стверджувати що це нормально, будь-який гріх, — переваги вживання кокаїну, нормальність педофілії чи п*дерастії, — це наврядчи нормальна тема. Очевидно, що здорове суспільство не повинне цього допускати", - переконаний він.

Водночас, Корчинський підкреслив, що дуже добре, що вчорашня акція пройшла більш-менш спокійно і цивілізовано.

"Ми противники будь-якого насильства і, слава Богу, що вчора у Києві Україна показала, що вона цивілізована країна. Всі залишилися задоволеними: борці з гріховною розпустою все-таки досягнули того, що параду не було, а професійні гомосексуалісти, які сидять на грантах, що все це організовували, тепер отримають втричі більше грошей від закордонних фондів, а дехто з них навіть зможе отримати вид на проживання чи політичний притулок у Швеції. І так само я думаю, що у них сьогодні свято і банкет з цього приводу", - переконаний він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ті, хто б'є геїв, будуть агресивними і до інших" - головний гей країни

Політик додав: "Все це було більш цивілізовано: завершилося все одним розбитим оком чи там носом і всім було добре. Про це якраз може мріяти кожна країна". Відповідаючи на запитання, чи виходили представники його організації "Братство" вчора протидіяти гей-параду, Корчинський розповів: "Були, безумовно. Не можливо було ж нікого утримати. Чомусь ця тема викликала таке натхнення у молоді, що утримати нікого було неможливо і всі ганяли цілий день по місту і шукали хоча б одного гомосексуаліста. Не всім поталанило, але хтось там щось знайшов".

У майбутньому, сподівається політик, подібних акцій так само не будуть допускати. Водночас він запевнив, що не проти гомосексуалізму як такого, але проти публічного його пропагування:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На геїв у Києві пирскали газовим балончиком і били ногами. Парад відмінили

"Тут не йде мова про те, що треба ображати тих нещасних людей. Та навіть публічна демонстрація якихось природних потреб часто буває недоречною. Наприклад, виводити їжу як результат травлення через анальний отвір — це нормально і природно, але робити це публічно — це ненормально і неприродно. Займатися гетеросексуальним сексом — це, мабуть, нормально, але робити це на Хрещатику у демонстративний спосіб при дітях, певно, не варто".

"Є ще багато речей, які допустимі під ковдрою вночі, але не допустимі в публічних місцях", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських міліціонерів звинуватили в антипатії до геїв і лесбійок

Корчинський підкреслив: "Ніколи не буває, щоб гріх був обмежений в собі. Гріх завжди агресивний. Боротьба за права гомосексуалістів ніколи не йде сама по собі. Вона іде паралельно з боротьбою про впровадження ювенальної юстиції, тобто забороною батькам визначати спосіб виховання своїх дітей. Вона іде паралельно зі зворотньою дискримінацією, вона іде паралельно, і це в багатьох країнах вже впроваджено, із забороною християнам публічного віросповідання. Це ж агресивні речі".

Зараз ви читаєте новину «"Братчики" Корчинського шукали по Києву геїв, але "пощастило не всім"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі