вівторок, 02 січня 2007 15:49

У середу та четвер в Україні буде мокрий сніг, заметілі й ожеледиця

У середу, 3 січня, та четвер, 4 січня, в Україні, крім західних областей, буде дощ, мокрий сніг, заметілі й ожеледиця.

За даними українського Гідрометцентру, у середу в північних і західних областях уночі без істотних опадів, вдень невеликі опади, температура вночі 1-6 морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла; у Карпатах вночі 3-8, вдень від 4 морозу до 1 тепла; вітер північно-західний 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

На іншій території, у зв"язку з південним циклоном, очікується погіршення погоди: дощ, мокрий сніг, місцями заметілі, налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви 17-22 м/с, вдень місцями сильні опади. Температура вночі від 2 морозу до 3 тепла, на узбережжі морів і в Криму до 6 тепла; вдень 1-6, у Криму й на Приазов"ї до 10 тепла. На дорогах України місцями ожеледиця.

У Києві та Київській області: вночі без істотних, вдень невеликі опади, температура вночі 0-2 морозу, вдень 0-2 тепла.

У четвер у більшості областей України погіршення погодних умов: дощ і мокрий сніг, заметілі, налипання мокрого снігу, ожеледиця, місцями сильні опади, пориви вітру 15-22 м/с; температура вночі близько 0, вдень 0-6 тепла, у Криму до 10. У західних і північних областях місцями невеликі опади, температура вночі 0-6 морозу, вдень від 3 морозу до 3 тепла.

У Києві та Київській області: місцями невеликі опади, температура вночі 0-5 морозу, вдень від 3 морозу до 3 тепла, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У середу та четвер в Україні буде мокрий сніг, заметілі й ожеледиця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі