понеділок, 26 листопада 2007 13:36

У Саркозі роман з телеведучою

У Саркозі роман з телеведучою
Одна з найкрасивіших французьких телеведучих Лоренс Феррарі має шанси стати першою леді Франції.

Закони, які стоять на варті таємниці приватного життя, в цій країні дуже суворі, а на рахунку президента, принаймні, один звільнений редактор, який дозволив опублікувати фотографії Сесілії Саркозі в товаристві її коханця. Тому новини про роман французького президента повідомляють бельгійські, швейцарські та марокканські ЗМІ.

До недавнього часу Лоренс Феррарі була одружена з тележурналістом Томасом Х"югосом, але кілька тижнів тому вони оголосили про своє розлучення. Відразу після цього знову поповзли чутки про те, що у 41-річної телеведучої роман із президентом Франції.

Їх вже бачили разом за вечерею в ресторані. Крім того, телеведуча часто буває в офіційній паризькій резиденції президента – Єлісейському палаці. На початку листопада ЗМІ Марокко повідомили про те, що її помітили в готелі, де зупинявся французький президент під час свого приватного візиту в цю країну.

У березні цього року, в ході передвиборної президентських перегонів, Лоренс Феррарі записала інтерв"ю з Ніколя Саркозі, і "неймовірне тяжіння між ними", за виразом газети Daily Mail, не сховалося від очей телеглядачів". "Вони фліртували для Франції, – повідомило газеті Daily Mail джерело на телеканалі Canal Plus, де працює Феррарі, і додало: "Вони відразу ж зійшлися і з тих пір зустрічаються. Вони обидва вільні люди, тож у них є на це право".

Лоренс Феррарі народилась у сім"ї політика. Вона закінчила школу прес-секретарів у Ліоні, а потім курс політології у Сорбоні. Вона встигла попрацювати на кількох телеканалах, а з 2000 по 2006 рік вела телешоу спільно зі своїм нині колишнім чоловіком. У подружжя, яке прожило у шлюбі 14 років і має двоє дітей, є власна продюсерська компанія Story Box Press, і вони планують продовжувати спільну роботу над телепроектами – актуальними документальними фільмами і політичними інтерв"ю, передає РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Саркозі роман з телеведучою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі