неділя, 24 серпня 2014 15:10

У Сан-Дієго українці влаштували патріотичний пікнік до Дня Незалежності
5

Фото: facebook.com

Українська патріотична група "Майдан" каліфорнійського міста Сан-Дієго зібрала всіх бажаючих на пікнік в честь Дня Незалежності України.

Свято сімейного типу відбулося  23 серпня.

Організатори подбали не тільки про смачну кухню, але і про культурну програму - всі охочі могли читати вірші українською мовою і виконувати народні пісні. Крім цього було організовано благодійний ярмарок.

Пожертва за вхід на захід становила $10 для дорослих, і безкоштовно для дітей. Всього на святі було зібрано $2,466.

"Кожен долар буде витрачено для того, щоб допомогти захисникам української землі і волі. Молодці, товариші українці! Слава Україні!", -  зазначили організатори.

Патріотичний пікнік відвідали не тільки українці, які проживають в цьому американському місті, але також американці, росіяни, греки та інші небайдужі до  культури та традицій українського народу.

Українська діаспора Сан-Дієго активно популяризує українську культуру - тут регулярно проводяться українські фестивалі і ярмарки. А в часи Майдану українці, які проживають в місті,  влаштували власний Автомайдан. В рамках  автопробігу на підтримку українського народу колона машин з національними прапорами проїхалася по узбережжю Тихого океану.

Зараз ви читаєте новину «У Сан-Дієго українці влаштували патріотичний пікнік до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі