неділя, 12 жовтня 2014 14:09

У Росії скорочують обсяги видобутку нафти: доходи падатимуть

У Росії скорочують обсяги видобутку нафти: доходи падатимуть

У Росії заговорили про зниження обсягів видобутку нафти через критичне падіння ціни. Ціна нижче 90 доларів за барель "не влаштовує великих виробників нафти".

Таку думку висловив "на полях" міжнародної енергетичної виставки в Абу-Дабі Power Gen - Middle East 2014 заступник міністра енергетики РФ Юрій Сентюрін, пишет ПРАЙМ.

"Якщо ціна буде знижуватися критично, то вони знизять обсяги видобутку, - заявив він. - Це неминуче, хоч і призведе до зниження доходів, перегляду бюджетів і так далі".

На думку Сентюріна, існуючі міжнародні інститути в області енергетики "вже не відповідають складається геополітичної, економічної ситуації".

"Ми не можемо їх використати у вирішенні проблем глобального енергетичного ринку, - зазначив заступник міністра. - У зв'язку з цим прямі контакти з нашими партнерами особливо важливі, оскільки вони дозволяють обмінюватися думками і приходити до взаємовигідних рішень".

"Неефективність міжнародних організацій ми будемо компенсувати за рахунок більш тісної двосторонньої співпраці", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «У Росії скорочують обсяги видобутку нафти: доходи падатимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі