середа, 26 вересня 2007 14:09

У Росії фотомодель Playboy засуджена на 6 років за збут наркотиків (ФОТО)

Центральний районний суд Новосибірська засудив фотомодель журналу Playboy Олену Пермінову, звинувачену в спробі незаконного придбання та зберігання наркотичних речовин, до 6 років позбавлення волі умовно з випробувальним строком на п"ять років. Як повідомили в Центральному районному суді в середу, суд врахував ту обставину, що Олена співробітничала із слідством, зокрема, брала участь у контрольній закупівлі синтетичних наркотиків у наркоділера Каропетова.

Він також відзначив, що до тривалих термінів позбавлення волі – до 8 і 10 років відповідно – з відбуванням у колонії суворого режиму засуджені ще двоє підсудних, що проходять у справі, – співмешканець моделі Дмитро Холодков, визнаний винним у залученні неповнолітнього в здійснення злочину, і наркоділер Марат Каропетов.

У червні 2004 року сімнадцятирічна Пермінова та її 32-річний друг Д. Холодков були затримані наркополіцейськими в центрі Новосибірська при спробі збуту 25 г пігулок екстазі. При обшуку у затриманих вилучено ще 100 пігулок, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Росії фотомодель Playboy засуджена на 6 років за збут наркотиків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі