вівторок, 16 березня 2010 11:21

У Росії депутат-педофіл втік з-під варти

У Росії депутат-педофіл втік з-під варти

У російському місті Волгоград бізнесмен і екс-депутат обласної думи Микола Волков, підозрюваний в зґвалтуванні неповнолітніх, втік від оперативників після проведення слідчого експерименту. За даними слідства, він ґвалтував дітей протягом двох років.

Волков втік після слідчого експерименту на зворотному шляху до слідчого управління.

Першу кримінальну справу відносно екс-депутата "Справедливої Росії", а нині директора компанії "Світ техніки" Волкова було порушено 14 березня. Його звинуватили у "насильницьких діях сексуального характеру, зґвалтуванні, розпусних діях з малолітніми та неповнолітніми дітьми".

Слідством встановлено четверо потерпілих у віці від семи до 16 років. На допитах Волков підтвердив зґвалтування однієї з неповнолітніх дівчаток.

Зокрема, взимку 2007 року Волков познайомився з 15-річною дівчинкою і привіз її в баню, де поглумився над нею. Потім протягом двох років депутат неодноразового вивозив дівчаток 14 і 16 років у район ставка селища Ангарське міста Волгограду і до себе в квартиру, де здійснював з ними статеві акти і розпусні дії.

Крім того, в квітні 2009 року Микола Волков попросив свою знайому за гроші підшукати йому маленьких дівчаток. Погодившись, дівчина познайомила Волкова з двома подругами у віці семи і восьми років. Депутат ґвалтував їх протягом трьох місяців - з квітня по червень 2009 року.

"Також у справі зібрані докази, що викривають підозрюваного у скоєнні інших злочинів відносно інших дітей і підлітків. До таких висновків слідство дійшло, керуючись не тільки свідченнями потерпілих, але й зібравши інші докази. Зокрема, вироблений слідчими огляд його домоволодіння, де Волковим здійснювалися злочини проти статевої недоторканності, повністю співпав з опису, яке до цього давали інші діти та підлітки, допитані за участю психологів і педагогів "., - наголошується в повідомленні обласного управління СКП

Це не перший випадок виявлення педофілів серед народних обранців в Росії. У лютому цього року в Санкт-Петербурзі був затриманий 50-річний депутат Приморського району міста Андрій Смирнов. За даними слідства, він спокушав малолітніх дітей протягом 25 років. Серед потерпілих опинився і його прийомний син. При затриманні Смирнов зізнався у скоєному. У його квартирі знайшли велику кількість фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру з дітьми та підлітками.

Infox

Зараз ви читаєте новину «У Росії депутат-педофіл втік з-під варти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі