четвер, 29 квітня 2010 17:19

У "Міні Міс України" брали участь хлопчики (ФОТО)
21

Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

29 квітня у столичному ляльковому театрі відбувся конкурс "Міні Міс Україна". Участь взяли 40 хлопчиків і дівчаток з різних міст. Наймолодшій учасниці – 4 роки. Вона приїхала на конкурс з Донецька разом з мамою Людмилою.

"Ліза з 2 років займається танцями і співає. Вона вже звикла до сцени, перед конкурсом зовсім не хвилювалася. До сьогоднішнього змагання готувалися 3 тижні. Лізу вчили ходити по подіуму. Зробили їй 3 портфоліо," - сказала кореспонденту Gazeta.ua мама дівчинки.

Титул "Міні міс України" отримала 10-річна Валентина Нікітенко із Євпаторії.

Дівчині подарували золоту корону вартістю $3500 тис. та золоту каблучку. Цього року вона поїде представляти Україну на конкурсі "Міні міс Європи", який відбудеться в Анталії.

Всім учасникам конкурсу подарували м'які іграшки, набори дитячої косметики. Пакунки з подарунками від мережі магазинів "Дитячий світ" переплутали: дівчаткам вручили конструктори, а хлопцям – ляльки. Після закінчення конкурсу діти мінялися іграшками у фойє театру.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «У "Міні Міс України" брали участь хлопчики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі