понеділок, 08 листопада 2010 13:00

У Польщі вибухнув поїзд з бензином і соляркою (ФОТО)
13

На сході Польщі зіткнулися два товарні потяги. Аварія сталася в понеділок, 8 листопада, в 05:30 за місцевим часом у Підляському воєводстві.

У потягу, що перевозив бензин і солярку, вибухнула одна цистерна з паливом, після чого вогонь охопив ще шість. У результаті події постраждали дві людини, які отримали легкі поранення, пише Утро.ру із посиланням на дані польського телеканалу TVN24.

"Потяги горять в 1,5 км від Білостока. Це сільська місцевість, а тому ніякої небезпеки для жителів міста немає. Рух поїздів у всіх напрямах перервано, в тому числі і до Варшави. Сама станція з міркувань безпеки знеструмлена", - зазначив працівник залізничної станції Білостока Лукаш Курпіовскі.

Пожежа, що спалахнула після зіткнення поїздів, стала причиною багатокілометрових автомобільних пробок. Дорога, яка з'єднує передмістя Білостока з центром міста, виявилася повністю блокована.

Нині боротьбу з вогнем ведуть 30 пожежних розрахунків, але цього явно недостатньо.

Пожежа загрожує перекинутися не тільки на інші цистерни, але і на прилеглі будинки. Щоб уникнути розширення пожежі, їхні мешканці евакуйовані.

Пожежні вважають, що повністю впоратися з вогнем вони зможуть лише наступного дня.

Фото Gazeta.pl, TVN24

Зараз ви читаєте новину «У Польщі вибухнув поїзд з бензином і соляркою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі