четвер, 21 жовтня 2010 10:42

У Феодосії на території православного храму прогримів вибух (ФОТО)

 

20 жовтня початок на дев'яту вечора стався вибух на території церкви Всіх Святих у Феодосії, повідомляє "Кафа".

За наявними даними, вибух стався в двоповерховій прибудові до храму, що примикає до ринку "Гостинний двір". У прибудові знаходилася церковна лавка, а також кілька готельних номерів.

Вибух був досить потужним: по будівлі пішли тріщини, всередині знесло перегородки, площа перед входом у ринок була всіяна битим склом і шматками штукатурки.

На місці вибуху кілька годин працювали експерти-криміналісти з Сімферополя. Як повідомив начальник сектору пропаганди Управління Феодосії МНС Сергій Кареєв, експерти сформулювали попередню версію причин події як "вибух газоповітряної суміші".

Під час вибуху ніхто не постраждав.

Храм Всіх Святих був побудований у Феодосії в 19 столітті. У 20 столітті він був закритий, а потім підірваний. Відновлений у 2000-х роках.

Як повідомлялося, 28 липня близько 16:30 у Запоріжжі в Свято-Покровському храмі Української православної церкви Московського патріархату стався вибух саморобного вибухового пристрою. 9 осіб отримали поранення, від численних ран на операційному столі померла черниця. Порушено кримінальні справи за фактом умисного вбивства, замаху на вбивство, умисного пошкодження чужого майна.

За інформацією МВС України, із чотирьох затриманих за підозрою в організації вибуху в храмі в Запоріжжі трьом висунули звинувачення, і їх заарештовано.
Зараз ви читаєте новину «У Феодосії на території православного храму прогримів вибух (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі