середа, 30 березня 2022 17:04

Спецтема: Війна Росії проти України

У переговорному процесі акценти диктують ЗСУ - Подоляк

У переговорному процесі акценти диктують ЗСУ - Подоляк
ЗСУ "конкретно розставляють акценти" у переговорному процесі, заявив радник керівника ОП Михайло Подоляк. Фото: facebook.com/mpodolyak2

Збройні сили України "конкретно розставляють акценти", які українська сторона використовує в переговорному процесі.

Про це зазначив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк під час брифінгу в медіацентрі "Україна", передає Gazeta.ua.

"У нас ідуть паралельно два процеси: переговорний і основний - це те, що роблять Збройні сили України. Вони конкретно розставляють акценти, які ми потім використовуємо в переговорному процесі", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потепління стане пеклом для загарбників - Арестович розповів про переваги ЗСУ

За словами Подоляка, на перших раундах переговорів позиція РФ була ультимативна.

"Бо вони вважали, що в них потужна армія, яка абсолютно швидко й агресивно закінчує "спецоперації". На сьогодні ми маємо дуже чітку конструкцію, яку нам у переговорній групі вибудувала армія України. І всі ультиматуми РФ ми вже відклали в сторону. Це й сама Росія вже зробила. Усе що стосується суверенітету, територіальної цілісності, є недоторканим для нас", - наголосив радник керівника ОП.

Окупанти зазнають великих втрат у живій силі й техніці. Тому терміново намагаються сформувати на своїй території нові військові підрозділи, щоб кинути їх на війну з Україною.

Російські окупанти намагаються відновити втрати й завдяки техніці, знятій з тривалого зберігання. Через розкрадання у збройних силах РФ застрелився відповідальний офіцер.

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 30 березня орієнтовно становлять понад 17,3 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «У переговорному процесі акценти диктують ЗСУ - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі