середа, 30 грудня 2009 14:44

У новорічну ніч киянам обіцяють сніг

У новорічну ніч киянам обіцяють сніг

У другій половині поточного тижня в Україні очікується порівняно прохолодна погода, а також опади у вигляді снігу і снігу з дощем. На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу. Водночас у Криму синоптики прогнозують зовсім не зимову погоду з 8-13 градусами тепла і дощами. Також місцями на півдні пориви вітру сягатимуть 25-30 м/с. Загалом же по державі середня температура повітря становитиме близько -4/+1 градус вночі і -2/+3 градуси вдень.

У Києві завтра -6/-1 градус вночі, -6/-1 вдень, очікується сніг. У п"ятницю також пройде сніг. Вночі -8/-3, вдень -8/-3 градуси. У суботу також опади. Вночі -8/-3, денна температура - від -8 до -3 градусів. У Київській області завтра очікується сніг. Температура - від -6 до -1 градуса вночі, -6/-1 градус удень. Вітер південно-західний, південно-східний, 7 м/с. Ожеледиця.

На сході у четвер -4/+1 вночі, вдень 1-6 градусів. Очікується мокрий сніг. У п"ятницю вночі -4/+1 градус, денна температура -2/+3 градуси. Також мокрий сніг. У суботу можливий дощ. Температура -2/+3 градуси вночі, 1-6 градусів вдень. Вітер південно-західний, південно-східний, 7 м/с. Місцями пориви до 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця.

На заході завтра вночі -4/+1 градус, вдень -4/+1 градус, очікується мокрий сніг. У п"ятницю пройде сніг. Температура повітря вночі - близько -6/-1 градуса вдень -6/-1 градус. У суботу вночі температура повітря становитиме -6/-1 градус. Вдень близько -6/-1 градуса, можливий мокрий сніг. Вітер південно-західний, південно-східний, 7 м/с. На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу.

У південних регіонах 31 грудня синоптики прогнозують 1-6 градусів вночі, 8-13 зі знаком плюс вдень. Очікується дощ. У п"ятницю вночі - близько 1-6 градусів, денна температура 6-11 градусів тепла, також пройде дощ. У суботу дощова погода. Вночі близько 4-9 градусів, вдень 7-12 градусів. Вітер південно-західний, південно-східний, 15-20 м/с. Місцями пориви 25-30 м/с.

У центральних регіонах найближчою ніччю -3/+2, вдень -2/+3 градуси. Очікується мокрий сніг. У п"ятницю можливий сніг. Вночі близько -8/-3 градусів, вдень температура становитиме до -6/-1 градуса. У суботу синоптики чекають дощ з мокрим снігом. Вночі градусники покажуть близько -4/+1 градус, денна температура повітря становитиме -4/+1 градус. Вітер південно-західний, південно-східний, 7 м/с. Ожеледиця.

За матеріалом ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У новорічну ніч киянам обіцяють сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі