понеділок, 13 вересня 2010 20:20

У Німеччині виховувати дітей допомагають іграшки-психопати

У Німеччині виховувати дітей допомагають іграшки-психопати
Створено п"ять іграшок, які страждають гострою формою депресії та іншими психічними порушеннями. Їхній творець обіцяє, що діти-власники будуть кращими та відповідальнішими.

Німецька компанія-виробник м"яких іграшок Parapluesch зайнялася випуском іграшок, що страждають гострою формою депресії та іншими психічними порушеннями.

Автором незвичайних іграшок став 36-річний Мартін Кіттштейнер.

За його словами, спочатку він хотів зробити дотепний подарунок своїй подрузі, яка колекціонує м"які іграшки, але потім подумав, що в цій ідеї щось є, адже "діти й дорослі люблять свої іграшки і шкодують їх".

"Якщо дитина буде піклуватися про іграшку, лікувати її, вона буде відчувати себе потрібною, здатною допомогти людям", - вважає Кіттштейнер.

Так, в набір хворих іграшок входить п"ять тварин: черепаха Dub з важкою депресією, змія Sly, яка страждає страшними галюцинаціями, вівця Dolly з роздвоєнням особистості, крокодил, який страждає незрозумілим страхом води та бегемот.

Як зазначив Кіттштейнер, такі м"які іграшки можуть допомогти і деяким дорослим.

До цього нетрадиційного набору додається медична карта з історіями хвороб іграшки. Це задоволення коштує близько 130 євро та продається через Інтернет-сайт.

На сайті покупці також можуть зіграти в гру, де вони виступають як лікарі і намагаються визначити проблеми іграшок.

Нагадаємо, раніше психологи відзначили, що біля немовляти у віці до трьох місяців не має бути багато іграшок і брязкалець. Треба залишити тільки чорно-білі іграшки. Вони необхідні для правильного розвитку зору.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині виховувати дітей допомагають іграшки-психопати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі