неділя, 24 січня 2010 16:27

У Москві помер режисер "Пригод Буратіно"

У Москві помер режисер "Пригод Буратіно"
На 71-му році життя в ніч на недылю помер класик дитячого кіно, кінорежисер Леонід Нечаєв. Про це повідомила його дочка Настася.

-Батько помер сьогодні вночі о 1 годині 20 хв в Москві після перенесеного інсульту. Найближчим часом будуть визначена дата і місце похоронів, - сказала вона.

Народний артист Росії Леонід Нечаєв відомий як один з кращих режисерів дитячих фільмів, які почав знімати в 1974 році. Його дебютом в цьому напрямі став знятий кіностудією "Бєларусьфільм" фільм "Пригоди в місті, якого немає".

У травні минулого року народний артист Росії Леонід Нечаєв, творець популярних музичних казок "Пригоди Буратіно", "Про Червону Шапочку", а також інших фільмів, серед яких "Казка про Зоряного хлопчика", "Рудий, чесний, закоханий", "Пітер Пен", "Солодка казка", "Дюймовочка", відзначив свій 70-річний ювілей. Напередодні ювілею він на запрошення Музею історії білоруського кіно відвідав Мінськ, повідомляють Аргументи і факти.

Зараз ви читаєте новину «У Москві помер режисер "Пригод Буратіно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі