середа, 09 січня 2019 03:33

У Мексиці затримали відомого українського бізнесмена

У Мексиці затримали відомого українського бізнесмена
Бізнесмена Павла Фукса затримали у Мексиці.

У мексиканській аеропорту Канкун 7 січня був затриманий відомий український бізнесмен російського походження Павло Фукс.

Це сталося на підставі того, що Фукс перебуває в міжнародному чорному списку. Зокрема, олігарху вже відмовляли у в'їзді до США та Ізраїлю, а для відвідування відкриті лише країни Європи, повідомляє "Обозреватель".

Підтверджує затримання відомого бізнесмена у своєму Facebook і автор і ведуча програми "Схеми" Наталія Седлецька.

"Два моїх джерела - з системи міжнародного правопорядку та з оточення самого бізнесмена - підтвердили, що колишнього російського підприємця, а тепер українського олігарха Павла Фукса справді затримали у Мексиці, по прильоту на курорт Канкун.

Він летів приватним літаком із Британії (Фарнборо) і був затриманий міграційними службами на кордоні. Цікаво, що на борту із ним справді перебував впливовий український депутат Андрій Іванчук (Народний Фронт)", - написала журналістка.

Нардепа Іванчука відпустили, оскільки він пред'явив дипломатичний паспорт.

У момент затримання Фукс і Іванчук перебували в аеропорту з дружинами.

Повідомляється, що український бізнесмен перебуває в "чорному списку" США. Це і вплинуло на рішення місцевих прикордонників не пускати Фукса в країну. Т

Джерело, близьке до Фукса, в коментарі "Українській правді" спростувало затримання бізнесмена. Однак підтвердило, що Фукс справді прилетів до Мексики разом з Іванчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського олігарха не впустили в США

Павло Фукс – бізнесмен, який народився у Харкові, потім перебрався до Москви, де прожив тривалий час і заробив капітал. За його словами, він відмовився від російського громадянства, а у 2015 році отримав новий український паспорт.

Неодноразово потрапляв до рейтингу мільярдерів журналу "Фінанс". У сферу інтересів бізнесмена входить девелоперський, банківський бізнес і нафтогазова галузь.

У 2017 році згідно з рейтингом українського журналу "Фокус" Павло Фукс зайняв 24 позицію в рейтингу 100 найбагатших людей України зі статком $270 млн.

Зараз ви читаєте новину «У Мексиці затримали відомого українського бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі