субота, 28 червня 2008 15:47

У Мадриді відкрився найбільший в Іспанії рок-фестиваль "Рок у Ріо"

Найбільший в Іспанії рок-фестиваль "Рок у Ріо" відкрився сьогодні у столиці країни.

Цей музичний огляд, названий за першим концертом, який пройшов у 1985 році в Ріо-де-Жанейро, вперше проводиться поза Бразилією та Португалією.

На фестивалі, який пройде в ці вихідні, виступлять Боб Ділан, Лені Кравіц, Емі Вайнхаус, Шакіра, Алехандро Санс та інші ідоли шанувальників сучасної музики. Крім цього, тут відбудуться концерти електронної музики та виступу відомих груп національних іспанських пісень і танців фламенко.

Для проведення цього музичного свята в 30 км від Мадрида вибудуване величезне "рок-містечко" із трьома сценами. Щоб залучити якнайбільше глядачів, відразу розмістилися численні крамниці, бари та ресторани, а також зала для демонстрації мод, салон гриму, крижана гора для спуску на сноубордах і відкрита ковзанка, де техніка вступила в змагання з 40-градусною спекою. У розпорядження дітей надано парк атракціонів.

Організатори фестивалю, які вклали в його проведення близько 30 млн євро, сподіваються, що його відвідають більше півмільйона глядачів, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Мадриді відкрився найбільший в Іспанії рок-фестиваль "Рок у Ріо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі