четвер, 16 вересня 2010 18:06

У Львові вдруге за тиждень "замінували" головний вокзал

У Львові вдруге за тиждень "замінували" головний вокзал

Сьогодні о 13.45 до Залізничного райвідділу МНС у Львові зателефонував невідомий чоловік. Повідомив, що головний залізничний вокзал заміновано й кинув слухавку.

На місце пригоди виїхали рятувальники, міліція, "швидка", прокуратура та СБУ. Протягом години сапери шукали вибухівку у приміщеннях вокзалу та на прилеглій до нього території.

"Із вокзалу евакуювали 165 пасажирів та 38 працівників. Та рух потягів не припиняли, - розповів Gazeta.ua Сергій Єсімов з прес-служби управління транспортної міліції у Львівській області. - Припускали, що це був жарт. За останній тиждень це друге повідомлення про "замінування" вокзалу. Та вже вдалося визначити місце, з якого дзвонили. У телефонній будці біля самого вокзалу жартівник залишив відбитки пальців. Надіємося, що його скоро знайдуть. Припускаємо, що він - психічно-хворий. Здорова людина такого б ніколи не зробила".

Очевидці кажуть, що коли прибули МНС-ники, на вокзалі виникла паніка. Марія Пилипів в цей час чекала на вокзалі маршрутку "Львів-Самбір".

"Дивлюся всіх людей тихенько виводять із залу очікування, - розказала жінка. - Стоїть "швидка", міліція. Не розуміла, що трапилося. Одного чоловіка спитала, а він каже: "Зараз як бабахне, у повітрі розлетимося". Тоді зрозуміла, що це можуть бути останні хвилини мого життя. Таким приколістам місце у психлікарні, а не серед нормальних людей".

Нагадаємо, місяць тому в Івано-Франківську до міліції зателефонував невідомий і сказав, що центральний міський вокзал заміновано.

Із приміщення залізничного та автовокзалу, що поряд, терміново евакуювали людей. Рух потягів на час пошуку не припиняли. За годину працівники спецслужб переконались, що вибухівки немає.

За неправдиве повідомлення про вчинення злочину передбачено кримінальну відповідальність і позбавлення волі до двох років.

Зараз ви читаєте новину «У Львові вдруге за тиждень "замінували" головний вокзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі