четвер, 04 вересня 2008 10:00

У львівських школах встановлять відеокамери

У львівських школах з метою профілактики підліткової злочинності встановлять камери відеоспостереження.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, у цьогорічному міському бюджеті Львова на встановлення камер відеоспостереження на території 12 шкіл міста передбачено 800 тис. грн. Таким чином у кожному з районів відеоспостереженням будуть забезпечені по дві школи.

Нещодавно члени робочої групи спільно з представниками міліції та управління освіти об"їздили львівські школи і визначили серед них ті, які є першочерговими у списку на встановлення відеокамер. За словами депутата Львівської міськради Ігоря Микитина, відеоспостереження "дасть змогу стежити за поведінкою школярів, визначати випадки її порушення і сприятиме мінімізації злочинного впливу на неповнолітніх".

За повідомленням прес-служби міськради, загалом з міського бюджету цього року виділено 2,4 млн. грн. на реалізацію комплексної програми профілактики злочинності у місті Львові на 2007-2008 рр. Крім встановлення камер відеоспостереження на територіях шкіл, також буде закуплене додаткове обладнання для дільничних пунктів міліції, облаштовані додаткові пішохідні переходи у найбільш аварійних місцях на дорогах.

Нагадаємо, що у Львові на площі Ринок у рамках комплексної програми "Безпечне місто" вже встановлено 19 камер відеоспостереження. Крім цього, найближчим часом камери будуть встановлені на вулиці Стрийській біля Монументу Слави, де почастішали випадки вандалізму, і в районі львівського аеропорту, де завжди велике скупчення людей, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У львівських школах встановлять відеокамери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі