вівторок, 06 жовтня 2009 15:07

У Кривому Розі жінка задушила немовля відразу після пологів

У Кривому Розі жінка задушила немовля відразу після пологів

У Кривому Розі 27-річна жінка, яка працює двірником, таємно народила вдома дитину і одразу після пологів задушила її.

Жінка свідомо пішла на вбивство немовляти, оскільки їй не вистачало грошей, щоб прогодувати ще одну дитину – в неї вже була 12-річна дочка.

Ще під час вагітності вона намагалася будь-якими способами позбавитися від непотрібного плоду. Найпростіший і надійніший метод - аборт - жінка була змушена відкинути, оскільки хірургічна процедура коштувала 580 гривень, а така сума виявилася для неї завеликою.

Народивши дівчинку, жінка поклала її собі на груди і рукою притиснула так, щоб перекрити доступ повітря. Після цього поклала дитину в поліетиленовий пакет, щоб потім позбавитися тіла, а сама відправилася на роботу.

Труп немовляти виявили у квартирі працівники міліції. Жінку затримали, щодо неї порушено кримінальну справу за статтею "умисне вбивство матір"ю новонародженої дитини". За це злочин їй загрожує покарання у вигляді обмеження свободи строком на п"ять років або позбавлення волі на цей самий термін.

За матеріалом Kriminal.TV

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі жінка задушила немовля відразу після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі