понеділок, 01 лютого 2010 16:59

У Криму знищать 11 тонн фальсифікованого вина

У Криму знищать 11 тонн фальсифікованого вина

У Севастополі суд постановив знищити 11 тонн фальсифікованого вина на суму 489 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-центрі Державної податкової адміністрації в місті Севастополі. Фальсифікат був виявлений влітку минулого року, вилучені в ході обшуку кошти надійдуть у дохід держави.

За інформацією севастопольських податківців, влітку 2009 року, в ході проведення спеціальної операції Курорт під час заходів з припинення злочинної діяльності двох громадян, були проведені обшуки за всіма встановленими місцями зберігання і виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

У результаті в приватному будинку севастопольця оперативно-слідча група виявила і вилучила 150 бочок і каністр ємністю від п"яти до 500 літрів, заповнених фальсифікованим вином у кількості трьох тонн на суму понад 150 тисяч гривень.

Крім того, на складах у його співучасника податкова міліція вилучила пластикову тару та понад 100 бочок ємністю від п"яти до 1500 літрів, також заповнених аналогічним вином.

У цілому було вилучено товарно-матеріальних цінностей та фальсифікованого алкоголю в кількості 11 тонн на суму 489 тисяч гривень. Фальсифіковане вино через найманих продавців реалізовувалося на міських ринках і пляжах.

За даним фактом слідчим відділом управління податкової міліції ДПА в Севастополі було проведено досудове слідство. Особи, причетні до скоєння даних злочинів, були притягнуті до кримінальної відповідальності за ст. 204 і 216 КК України, і справа була направлена до суду.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Криму знищать 11 тонн фальсифікованого вина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі