вівторок, 23 вересня 2008 15:24

У Криму на центральному каналізаційному колекторі сталася аварія

В Алупці (Велика Ялта) через грубе порушення технології будівельних робіт сталася аварія на центральному каналізаційному колекторі.

Аварія сталася з вини генпідрядника ТОВ Будтрест 627, що здійснює будівництво багатоповерхового будинку за замовленням місцевої алупкінської фірми НП Силікон Трейд Плюс. У результаті порушення будівельних технологій стався зсув, що і став причиною аварії.

Дозвіл на будівництво багатоповерхового будинку дала Алупкінська міськрада. Потім дозвіл був скасований. Але фірма НП Силікон Трейд Плюс звернулася до суду, що у свою чергу скасував останнє рішення Алупкінської міськради. Так що будівництво влітку тривало вже за рішенням суду.

Як повідомив директор Ялтинського водоканалу Дмитро Нам"як, зараз на місці аварії працюють будівельники генпідрядника й фахівці водоканалу, розчищаючи місце зсуву для проведення необхідних робіт.

Основне завдання - запобігти потраплянню стоків у море. Зараз ми завозимо встаткування для перехоплення стоків. "Паралельно займаємося прокладкою 110 метрів обвідного колектора. На цю роботу буде потрібно не менш як тиждень. Ми змушені скоротити водопостачання селищ Гаспра, Кореїз, Мисхор, частково Ливадії й міста Алупка. Водопостачання буде здійснюватися за графіком : з 6.00 до 8.00 і з 18.00 до 20.00", - повідомив Нам"як.

За матеріалами Новости Крыма

Зараз ви читаєте новину «У Криму на центральному каналізаційному колекторі сталася аварія ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі