вівторок, 30 січня 2007 11:55

У Криму 8-метровою хвилею змило в море москвича і киянина

У Чорноморському районі Криму двох відпочиваючих, які вирішили помилуватися нічним штормом, змило в море. Це сталося 29 січня в урочищі Атлеш у селі Оленьовка.

Компанія з п`яти осіб, які орендували будиночок у селі, вирішила помилуватися стихією увечері, коли на морі піднявся шторм до 6 балів. Вони вийшли на обривистий десятиметровий берег, а 32-річний москвич і 36-річний киянин вирішили спуститися залізними сходами до моря нижче. Несподівано їх накрила гігантська 6-8-метрова хвиля.

Росіянин встиг схопитися за скелю і вибратися, а українця більше ніхто не бачив. Компанія близько 1,5 години безуспішно шукала постраждалого, і лише після цього люди звернулися по допомогу в міліцію.

На місце події прибули співробітники МНС і МВС, а також рибалки товариства "Атлеш". Пошукові роботи тривали до 3-ї години ночі, але результату не дали. На ранок пошуки поновилися.

За словами рятувальників місцина, де знімалися такі фільми, як "Людина-амфібія", "Пірати 20 століття", дуже небезпечна і страшна навіть вдень при повному штилі. Нахил спуску доходить тут до 80 градусів, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму 8-метровою хвилею змило в море москвича і киянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі