пʼятниця, 21 жовтня 2022 06:00

У кого стане більше грошей та можливостей – гороскоп на 21 жовтня

У кого стане більше грошей та можливостей – гороскоп на 21 жовтня
Більше грошей стане у Стрільців і Водоліїв. Фото: pixabay.com

21 жовтня час подумати про вдосконалення власного іміджу. Придбайте собі щось нове з одягу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важливу роль відіграватимуть красива форма і вдалий колір, – говорить астрологиня. – Можна зайнятися оформленням інтер'єру. Але не розпочинайте ремонту. Він затягнеться й коштуватиме надто дорого. Не варто також наймати працівників. Вони виявляться ледачими. Приділіть більше часу домашнім улюбленцям. Поява нової тваринки в домі принесе вам утіху й родинне щастя. Більше грошей стане у Стрільців і Водоліїв. Нові можливості з'являться у Терезів і Козерогів. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Пийте більше чистої води".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сприймайте речі такими, якими вони є. Досить вигадувати і залякувати себе та рідних. Не вкладайте гроші у товар, його навряд чи вдасться продати вигідно. Якщо надумали займатися торгівлею, робіть це разом тільки з перевіреними знайомими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви нестримні та гострі на язик. Через це розірвете стосунки з близькою людиною. Агресивними стають тварини. Не намагайтеся погладити чужих улюбленців. У друзі набиватимуться непорядні люди. Остерігайтеся надокучливих знайомих у транспорті та на роботі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Частину заробленого віддайте на благодійність. Ваші друзі збиратимуть кошти на медикаменти та автомобілі для армії. Підтримайте ініціативу. Важко завагітніти. Не засмучуйтеся. Кінець місяця буде більш плідний.

Рак (22 червня – 22 липня)

Багато справ доведеться перенести. Опустите руки через песимістичні новини. Не варто переходити на нове місце роботи. Якщо хочете змін, наведіть порядок у домі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Позбудьтеся того, що заважає жити. Відмовтеся від стосунків з людиною, яка тягне на дно. Скиньте зайву вагу. Почніть заново знайомство із сусідами та колегами. Здивуєтеся, скільки чудових людей вас оточує.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Усі проблеми вчіться розв'язувати самотужки. Друзі та рідні будуть заклопотані. Говоріть правду. Брехня вилізе боком. Будьте обережні з вогнем і гострими предметами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде з доларом і на що виростуть ціни – фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Розгубитеся, коли доведеться робити вибір. Навіть купівля одягу у магазині стане для вас проблемою. Діти уникатимуть відвертих розмов з вами. Не наполягайте. Дайте їм трохи часу на роздуми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам важко всидіти на одному місці. Багато що розпочнете, але не доведете до кінця. Економте електроенергію і власні нерви. Не хвилюйтеся через те, чого змінити не можна.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ніхто не стромлятиме палиці в колеса. Робіть те, що давно планували. Не викликайте ревнощі у коханих. Уникайте листування з колишніми партнерами. Якщо працюєте за комп'ютером, частіше давайте очам відпочити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Повернуться кошти, які вам раніше заборгували. Вдалий час, аби купувати нове авто. Грошей вистачає, але ви все одно заощаджуватимете на покупках. Це дратуватиме коханих. Не шукайте причини для сварки. Краще влаштуйте романтичний вечір.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Аналізуватимете минуле, з цікавістю зазиратимете у майбутнє. Задумаєтеся над тим, щоб придбати земельну ділянку і почати будівництво. Настав час змін. Дійте так, як підказує серце.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви не готові до змін. Намагаєтеся повернути те, до чого звикли. Вперті зазнають невдач. Ті, хто ризикне і спробує щось нове, виграє. Слухайте приємну музику та улюблені аудіокниги. Доведеться мирити невісток та свекрух, братів і сестер.

У Києві 21 жовтня ані дощу, ані снігу: день із мінливим сонечком. Упродовж дня потепліє до +10...11°С.

Зараз ви читаєте новину «У кого стане більше грошей та можливостей – гороскоп на 21 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі