середа, 15 травня 2019 10:05

У Києві нагородили найкращих матусь року
5

11 травня у Києві відбулась конференція "Мама може". Захід став кульмінацією національного конкурсу "Мама року", який вже 5-й рік поспіль проводить Лінія магазинів EVA. 14 найкращих матерів із усієї України нагородили під час конференції.
Щорічна премія "Мама року" присвячується дбайливим, добрим і талановитим матерям і спрямована, аби відшукати, нагородити і розказати про найкращих із них. Раз на рік оголошується конкурс, переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування. Жінок нагороджують у 8 номінаціях: "Натхнення", "Велике серце", "Сімейний затишок", "Спорт", "Успіх", "Супербабуся", "Блогер" і "Мій дім – моя EVA".

  14 найкращих мам з усієї України нагородили під час конференції "Мама може"
14 найкращих мам з усієї України нагородили під час конференції "Мама може"

"Порівняно нещодавно почали з'являтись конференції, семінари, фестивалі, де жінка може почути точку зору і досвід інших. Жінок заохочують звернути увагу на певні проблеми. Я поділилася своїм досвідом, який, власне, пережила. Материнство і декрет – це той період у житті, який дуже різко змінює вектор нашого руху і взагалі кардинально перекроює все наше життя. І в цей період молода мама може загубитися в цьому побуті. Як не втратити себе і своєї краси, про це дуже важливо нагадувати жінкам", - говорить Валентина Хамайко, акторка та телеведуча каналу 1+1. На конференції жінка поділилася з іншими матерями власним досвідом виховання 4 дітей.

  Акторка та телеведуча Валентина Хамайко поділилася власним досвідом виховання 4 дітей
Акторка та телеведуча Валентина Хамайко поділилася власним досвідом виховання 4 дітей

Конференція "Мама може" створена як платформа для натхнення, спілкування та підтримки усіх матерів. У рамках заходу "Мама року" Лінія магазинів EVA збирає разом матерів, щоб поговорити, що турбує кожну: як "не вигорати", насолоджуватися життям, родиною та роботою без докорів сумління, як зберегти гармонійні стосунки з дітьми та чоловіком. Спікерами конференції стали 8 відомих українських експертів у галузях шоу-бізнесу, спорту, іміджмейкінгу, особистісного розвитку та сімейної психології.
"Як соціально відповідальна компанія ми розуміємо, що великий бізнес може впливати на населення і допомагати йому. Із понад 5 мільйонів користувачів програми лояльності Лінії магазинів EVA більша частина є мамами або стануть ними у недалекому майбутньому. Саме тому ми створили соціальний проект "Мама року", аби відшукати, нагородити і розказати про неймовірних мам України. Отримавши широкий відгук українців – понад 2 тисяч зворушливих історій, зрозуміли, що маємо зробити більше. Так народилася ідея проведення конференції "Мама може", де ми об'єднуємо жінок, щоб поділитися досвідом, допомогти знайти відповіді на питання, що їх хвилюють, надихнути залишатися активними, сучасними і просто щасливими", - зазначила керівниця PR-відділу Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик.

  Керівниця PR-відділу Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик розказала, як народилася ідея проведення конференції “Мама може”
Керівниця PR-відділу Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик розказала, як народилася ідея проведення конференції “Мама може”

"Я повторюю неодноразово, що в нашій країні треба зробити правильний закон, щоб кожна жінка була щасливою просто на рівні держави. Якщо щаслива жінка – щасливі діти. Якщо щаслива жінка – щаслива сім'я, щаслива сім'я – значить, щаслива країна", - говорить під час свого виступу зі сцени Андре Тан, український дизайнер, теле- і радіоведучий. Експерт порадив жінкам, як правильно формувати свій гардероб, щоб виглядати стильно та дорого, розказав про модні кольори цього сезону.

  Український дизайнер Андре Тан порадив жінкам, як правильно формувати свій гардероб
Український дизайнер Андре Тан порадив жінкам, як правильно формувати свій гардероб

Цьогоріч українки поділилися понад 600 зворушливими та натхненними історіями щасливого материнства. Переможниці отримали титул премії "Мама року" та головний приз - відпочинок у SPA-комплексі, чарівне перевтілення від стилістів і візажистів, фотосесію, майстер-класи відомих експертів і численні подарунки від партнерів проекту.
"Я виховую доньку самостійно, без допомоги чоловіка і близьких. Ця маленька дівчинка змінила всю мою історію. Коли завагітніла, чоловік відмовився від нас. Я зробила правильний вибір, що залишила дитину. Ця нагорода у категорії "Успіх" – це заслуга доньки Злати, а не моя. Я покликала її на сцену та передала нагороду і маленьку корону. Саме вона штовхає мене на весь той успіх, а я намагаюсь робити все, щоб вона була щасливою. Такі проекти допомагають жінкам не замикатися вдома, не казати, що я витратила все своє життя заради чоловіка чи дитини. Вони нагадують жінці, що вона повинна бути красивою та щасливою", - говорить Вікторія Щєлко. Жінка перемогла у категорії "Успіх".

  Вікторія Щєлко перемогла у категорії "Успіх" за вибором людей
Вікторія Щєлко перемогла у категорії "Успіх" за вибором людей

"Мама року" 2019 – п'ята, ювілейна національна премія. За весь час існування конкурсу українки поділилися понад 2 тис. історій материнства. Нагороду одержала 61 жінка. Цьогоріч організатори отримали понад 600 історій від учасниць із всієї України. Усі кошти від продажу квитків на конференцію "Мама може" буде передано на закупівлю обладнання для передчасно народжених немовлят.
Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров'я. Пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари з догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари з догляду за малюками. 6 років поспіль компанія не залишає лідерські позиції, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards "Вибір споживача". Наприкінці 2018-го Лінію магазинів EVA визнано "Кращим магазином краси та здоров'я" за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії "Вибір року-2018".

Зараз ви читаєте новину «У Києві нагородили найкращих матусь року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі