четвер, 14 січня 2010 18:26

У Києві можливі перебої з водою

У Києві можливі перебої з водою

Компанія "Київводоканал" (Київ) попереджає споживачів про можливі перебої з водопостачанням через традиційне для січня сезонне підвищення рівня аварійності водопроводів.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

"У зв"язку зі складними погодними умовами збільшується ймовірність підвищення рівня аварійних ситуацій на столичних водопроводах. А отже, можливі тимчасові незручності і перебої з водопостачанням", - сказано в повідомленні.

Компанія відзначає, що аварії стаються через граничну зношеність водопровідної системи, а виконання аварійних робіт в умовах глибокого промерзання грунту займає значно більше часу, ніж зазвичай.

Нагадаємо, ПЗЗ вимагає від "Київводоканалу" відшкодувати 300 тис. гривень збитку від прориву водопроводу між ж/д станціями "Київ-Московський" і "Київ-товарний".

7 січня на ділянці стався прорив труби, що привело до розмиву земляного полотна під залізничним шляхом.

Через аварію залізничники були змушені зменшити швидкість потягів на ділянці з 100 до 25 кілометрів на годину на період з 19:00 7 січня до 13:00 9 січня.

ПЗЗ направила на місце ремонтні бригади для відновлення баласту шляху.

Роботи по ремонту шляху продовжуються.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Києві можливі перебої з водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі