вівторок, 07 вересня 2010 09:48

У Києві колишній міліціонер підстрелив таксиста

У Києві колишній міліціонер підстрелив таксиста

Днями в Деснянському районі Києва колишній співробітник міліції обстріляв двох таксистів з травматичного пістолета, пише Сегодня.

Як розповіли очевидці, до таксистів, які відпочивали після зміни, підійшов чоловік і зажадав його відвезти - нібито безкоштовно. Таксисти відповіли відмовою, зав"язалася перестрілка, і чоловік почав стріляти. Один із таксистів отримав травми правої руки, правого боку і стегна.

Коли на місце перестрілки прибув патруль, виявилось, що стріляв колишній співробітник міліції. У самій міліції цю інформацію підтверджують.

"Це був обопільний конфлікт, і один із його учасників дійсно мав стосунок до міліції, - розповів заступник начальника ЦГЗ МВС у Києві Володимир Дмитренко, - він працював в одному з підрозділів міліційного главку, але якийсь час тому звільнився за власним бажанням. Зараз всі учасники інциденту встановлені, проводиться службова перевірка, за її результатами буде прийнято рішення".

"80% конфліктів відбувається через оплату, - розповів таксист Анатолій. - Пасажири не хочуть платити, або вважають, що з них багато попросили. І конфлікти трапляються постійно. Тому більшість машин обладнані датчиками GPS і рацією, по якій водії у разі небезпеки можуть зв"язатися з диспетчером і подати сигнал "Ситуація 100", - аби диспетчер викликав на місце інциденту міліційний патруль. Крім того, деякі колеги тепер возять з собою газові балончики".

Як повідомлялося, в Україні вперше довели до суду кримінальну справу на підставі обвинувачень, висунутих колишньому співробітнику міліції, в скоєнні злочину на ґрунті ненависті до геїв.

Зараз ви читаєте новину «У Києві колишній міліціонер підстрелив таксиста ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі