вівторок, 30 червня 2009 13:18

На Донеччині п"яний міліціонер застрелив 22-річного юнака

На Донеччині п"яний міліціонер застрелив 22-річного юнака

Жителі села Старомлинівка (Великоновосілківський район Донецької області) вимагають суворого покарання для співробітника кримінального розшуку районної міліції.

Вчора близько 500 жителів села ховали 22-річного Андрія Зверєва. В суботу близько п"яти годин ранку йому в серце вистрілив житель сусіднього села Петриківка Сергій Воскобоєв. Зверєв помер у Великоновосілківській лікарні. Парубок працював водієм і напередодні увечері пішов з друзями в місцеве кафе "Янтар". Лейтенант міліції Воскобоєв прийшов в те саме кафе близько двох годин ночі.

Як розповів молодший брат загиблого, 21-річний Олександр, оперативник приїхав до ресторану п"яний, дістав пістолет, ходив з ним, говорив: "Сейчас стрельну". "Воскобоєв ще коли був курсантом Донецького інституту внутрішніх справ побив з друзями місцевого хлопчака – зламав йому щелепу, - продовжує Олександр. - Тоді відкупилися - купили парубкові машину".

Брат загиблого зазначив, що Воскобоєв любить міцно випити і їздить на своїй чорній ДЕУ Ланос не рідко п"яним за кермом.

"Ми з братом працювали в одній фірмі "Агродорстрой". В суботу в обід заїхали в офіс, і побачили Сергія – він вже в обід був п"яний, стояв на вулиці у дворі, з кимось розмовляв, - веде далі Олександр. - Ми поздоровалися. Сергій був на весіллі в Андрєєвого друга, тоді мій брат був дружком, так шо ми давно знайомі".

Конфлікт стався у внутрішньому дворі старомлинівського кафе "Янтар". Очевидці розповідають, що оперуповноважений Воскобоєв двічі перекручував затвор, на місці події знайшли не розстріляний патрон.

Прокуратура Донецької області проводить перевірку. Воскобоєв сам прийшов до міліції, зараз він затриманий. За офіційною інформацією, оперуповноважений знаходився при виконання службових обов"язків. Нібито він отримав інформацію про правопорушення і поїхав в Старомлинівку на перевірку. Як запевняють в прес-службі Донецької обласної міліції, Воскобоєв зайшов в кафе і там його почали бити. За офіційною версією оперуповноважений був змушений застосувати табельну зброю.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині п"яний міліціонер застрелив 22-річного юнака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі