четвер, 17 червня 2010 18:50

У Києві чоловік убив свою колишню дружину (ФОТО)

 

Вночі 17 червня у столиці, на вулиці Олени Теліги, 39 Б, у одній з квартир сталося вбивство.

Чоловік прийшов у гості до колишньої дружини. Колишнє подружжя спілкувалося за чаркою горілки. Розмова поступово переросла у сварку.

У результаті чоловік забив жінку палицею.

Як повідомлялося, на Луганщині чоловік облив дружину бензином і підпалив. Пара посварилася, повертаючись додому з гостей. Дорогою чоловік випив горілки і запив її пивом. Вже біля власного двору пара почала сваритися.

Зайшовши в будинок, благовірний вихопив пляшку з бензином, облив улюблену рідиною та підпалив. У постраждалої опіки 30% шкіри. Їй вже зробили першу операцію і почали пересадку шкіри.

На Вінниччині чоловік зарізав і розчленував колишню дружину. Подружжя рік тому розлучилося, але продовжувало жити разом.

Загиблою виявилася 48-річна медсестра з місцевої райлікарні. За день її оголосили в розшук. Жінка зникла після святкування свого дня народження.

48-річний чоловік запевнив, що колишня дружина кудись поїхала. Куди, не міг пояснити. Але судячи з того, як були розкладені речі жінки, вона нікуди не збиралась. Міліціонери знайшли в їхньому помешканні скривавлені ніж та сокиру. Триває слідство.

Магнолія-ТБ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві чоловік убив свою колишню дружину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі