четвер, 17 червня 2010 16:20

На Вінниччині чоловік зарізав і розчленував колишню дружину

На Вінниччині чоловік зарізав і розчленував колишню дружину

В райцентрі Ямпіль на Вінниччині виявили розчленоване тіло жінки. Підозрюють, що її вбив колишній чоловік.

"11 червня звернувся працівник Ямпільської радіотелевізійної станції. Помітив на території їхнього підприємства, що собака гризе щось схоже на людську частину тіла. На місці у вигрібних ямах знайшли рештки всіх частин. Ті були запаковані в поліетиленові пакети для зберігання рентгенівських знімків", - повідомили в прес-центрі обласного МВС.

Загиблою виявилася 48-річна медсестра з місцевої райлікарні. За день її оголосили в розшук. Жінка зникла після святкування свого дня народження. Рідна сестра намагалася зв'язатися з нею вранці. Проте мобільний переадресовував дзвінки не невідомий номер.

Правоохоронці допитали чоловіка покійної. Ті рік тому розлучилися, але продовжували жити разом.

"48-річний чоловік запевнив, що колишня дружина кудись поїхала. Куди, не міг пояснити. Але судячи з того, як були розкладені речі жінки, вона нікуди не збиралась. Міліціонери знайшли в їхньому помешканні скривавлені ніж та сокиру. Крім цього, виявили пакети для зберігання рентгенівських знімків. Їх убита принесла з роботи. Триває слідство", - додали правоохоронці.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік зарізав і розчленував колишню дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі